Pelle og Pema ombruk AS er ett samarbeid mellom Pema Miljøteknikk AS og Pelles Verksted AS. Sammen har vi over 150 års erfaring innen reparasjon og service. Vi har startet dette sammen da vi ønsker å bidra til at du kan ta gode, trygge og bærekraftige kjøp innen hvitevarer.
Vi har knyttet oss til bransjens eget konsept innen gjenbruksprodukter, Ombruk AS. Her har leverandører, forhandlere og forsikringsselskap gått sammen om å utvikle ett konsept som gjør det trygt for deg som forbruker å handle brukte varer.
Du får 2 års garanti på produktet, og alle aktører tilknyttet konseptet har måttet dokumentere seriøs og skikkelig drift over flere år.

Vi samarbeider med flere forhandlere og kjøkkenleverandør i Vestfold i forbindelse med konseptet. Vi sender først ut en teknisk leder til samarbeidspartnerne for visuell sjekk, deretter henter vi de maskiner som lar seg reparere og vil fungere i mange år til. På denne måten unngår vi transport av produkter som uansett må kondemneres, og sikrer dermed ett godt totalt miljøregnskap.

Dette konseptet gir oss verksteder større mulighet til å ansette og benytte lærlinger ved at de kan tidligere enn før bidra i verdiskapningen. Vi håper og tror at vi derfor kan lokke til oss mange unge, dyktige og motiverte lærlinger i årene fremover. Våre tekniske ledere vil selvfølgelig kvalitetssikre og ferdigstille produktene før de er klare for salg.

Vi er spent på reisen videre, og håper nettopp du vil handle hos oss.

OmBrukt

Vi er en del av OmBrukt. Vi reparerer og sørger for at hvitevarer kan brukes videre. Dette er sirkulærøkonomi i praksis – Miljø, bærekraft og innovasjon.